• Showing how headings looks like...
    Cenectus et netus et maluada fames egestas pulvinar auctor metus. Puspendisse potenti. In sodales, lectus non bibendum hendrerit, turpis velit tincidunt est, auctor pellentesque tellus sapien semmetus. Quisque dignissim, velit ac tempor cdimentum, ligulit hendrerit mauris, id congue justo metus quis puru ellentesque dolor lorem.
Het is duidelijk dat sinds de aanpassingen en aanvullingen op de oorspronkelijke wetgeving van de mede-eigendom (wet van 30 juni 1994 en juni 2010), het beheer van onroerende goederen in mede-eigendom een uitermate complexe en gevoelige materie is geworden. Vandaar dat dit beheer wordt overgedragen aan de syndicus, die ook verantwoordelijk wordt gesteld inzake het beheer van mede-eigendom.

Transparant Beheer is ontstaan uit de vraag naar meer duidelijkheid en openheid op de markt. Wij streven ernaar om de mede-eigenaars op ieder moment op de hoogte te houden van de werking van de vereniging.

Onze troeven zijn:

Bereikbaarheid
Transparant beheer is 7/7 en 24/24 telefonisch bereikbaar.
Telkens dit nodig is komt de beheerder langs in de residentie om ter plaatse de problemen te bespreken en op te lossen.

Transparantie
Online toegang tot uw mede-eigendom via de login-pagina op onze website.
Alle niet-individuele documenten zoals facturen, offertes, verslagen , ... worden online geplaatst. De mede-eigenaar kan op ieder moment meekijken wat er in de residentie gebeurt.

Kennis huurwetgeving
Door onze kennis van de huurwetgeving kunnen wij mede-eigenaars correct informeren over de kosten die kunnen doorgerekend worden aan de huurders. Transparant Beheer bezorgt de mede-eigenaars/verhuurders jaarlijks een berekening met de kosten die ten laste zijn van de huurders .

Onafhankelijkheid
Als bijkomende troef, hebben wij geen bindingen met leveranciers. Wij ontvangen geen commissies waardoor wij steeds de beste keuze kunnen maken voor de VME. Dit laat ons toe om de belangen van de mede-eigenaars optimaal te kunnen behartigen.

BTW
Omdat onze vennootschap niet BTW-plichtig is, dient ons ereloon niet verhoogd te worden met BTW.
Onze referenties

Transparant Beheer BV

Maatschappelijke zetel
Sint-Petrus en Paulusstraat 5
8800 Rumbeke

Contactgegevens:
Regio Ieper - Poperinge: Tel. 057/67.67.67
Regio Roeselare - Izegem: Tel. 051/76.76.76